PT Gym: Blogs overzicht


Blogs

PT Gym plaatst blogs voor zijn lezers over interessante en toepasselijke onderwerpen. De blogs gaan over onder andere voeding, afvallen, trainen, slaap- en stressmanagement.

5 oorzaken waarom het zo moeilijk is om (blijvend) af te vallen en wat je eraan kan doen!

95% van de afvalpogingen faalt, dit is een bizar hoog getal. Hoe komt dit?

De theorie achter afvallen is simpel: wanneer je lichaam minder energie binnenkrijgt dan het verbruikt val je af. We meten energie uit voeding en drinken in kilocalorieën (kcal). 1 kcal is de hoeveelheid energie die nodig is om 1 liter water met 1 graad op te warmen.

Klinkt simpel toch? Dat is dus een kwestie van minder eten en meer bewegen. Maar zo simpel als de theorie is, zo moeilijk is het om dit uit te voeren in de praktijk. Dit heeft meerdere oorzaken waarvan dit er 5 zijn:

Lees meer


Recensies:

Gebaseerd op 25 recensies
Michael Jansen
Michael Jansen
2023-03-23
Toptrainer, weet me goed te motiveren om steeds weer iets meer te doen, grenzen te verleggen.
Ricky Van katwijk
Ricky Van katwijk
2023-03-16
Goede personal training, fijne trainer!
Stefan Trejkl
Stefan Trejkl
2023-03-11
Het is altijd heel gezellig en er wordt goed op je houding gelet om het juiste resultaat te behalen.
Wilhelmien Van Nistelrooij
Wilhelmien Van Nistelrooij
2023-01-30
Ik ben vorig jaar in september 2022 bij Danny begonnen. Voorheen had ik een aantal jaren in Oss les. Dit beviel mij niet zo meer en daarom op zoek naar iets anders. Dat is zeer zeker gelukt in personal duo training bij Danny Danny geeft in een leuke sfeer maar ook motiverend les. PT Gym is daarom een goede sportschool met voldoende apparaten en persoonlijke aandacht in een gemoedelijke sfeer.
Mariel van de Ven
Mariel van de Ven
2023-01-25
Fijne, rustige sportschool doordat er alleen personal training en duo personal training wordt gegeven. Plus een bekwame, gezellige personal trainer die goed met je meedenkt.
Manon Vogels
Manon Vogels
2023-01-25
Erg tevreden over het aanbod en de manier van coaching. Danny weet je op een ongedwongen manier dusdanig te motiveren dat je je doelen weet te behalen. In deze luistert Danny heel goed naar wat jou wensen zijn en weet hij met kleine veranderingen een groot verschil te maken in je leefstijl en bepaalde keuzen. In deze is het fijn om met de app te werken. Het maakt je bewuster in je voedingskeuze, maar wel met alle vrijheid. De trainingen zijn ook fijn. Er wordt goed gekeken naar je houding en het uitvoeren van de oefeningen. Danny blijft je goede adviezen geven en weet je ook tijdens de trainingen goed te motiveren en te coachen. Fijn om in een rustige omgeving 1 op 1 of in duo te kunnen trainen!
Mike Van Nuland
Mike Van Nuland
2023-01-24
Nu 5 maanden bij Danny aan het trainen en zichtbaar vooruitgang geboekt. Fijne manier van trainen en voor iedereen aan te raden!
Luuk Van Den Berg
Luuk Van Den Berg
2023-01-23
Super tevreden over deze sportschool, met Danny gekeken naar een realistisch doel op basis van beweging en voeding. Uiteindelijk het doel behaald binnen het termijn wat we voor ogen hadden.

Contact:

Ben je benieuwd of PT Gym de sportschool is voor jou?

Stuur een WhatsAppOf laat je gegevens achter en er wordt binnen 24 uur contact opgenomen voor een gratis (vrijblijvende) intake!    PT Gym is gevestigd aan de Leiweg 2 E in Geffen. De locatie is goed bereikbaar vanuit Oss, Heesch en Nuland.