PT Gym: Blogs overzicht


Blogs

PT Gym plaatst blogs voor zijn lezers over interessante en toepasselijke onderwerpen. De blogs gaan over onder andere voeding, afvallen, trainen, slaap- en stressmanagement.

5 oorzaken waarom het zo moeilijk is om (blijvend) af te vallen en wat je eraan kan doen!95% van de afvalpogingen faalt, dit is een bizar hoog getal. Hoe komt dit?De theorie achter afvallen is simpel: wanneer je lichaam minder energie binnenkrijgt dan het verbruikt val je af. We meten energie uit voeding en drinken in…

Lees meer


Recensies:

Uitstekend
Gebaseerd op 46 recensies
Devany Lamers
Devany Lamers
2024-03-26
Hele fijne professionele begeleiding!
jan pieter van lieshout
jan pieter van lieshout
2024-03-20
Als dansmeester gebruik ik mijn lijf als instrument. Ik houd het in conditie door fitness, yoga, wandelen, Tibetanen, Pilates én (het beste heb ik voor het laatst bewaard!) de wekelijkse Personal Training bij Danny vd Werf in Geffen. Hoewel ik niet meer de jongste ben (dit jaar word ik 68) weet Danny mij steeds weer versteld te laten staan van welke vooruitgang er mogelijk is. Elke week ga ik met plezier. Zo stel ik mijn pensioendatum -zo lang als mogelijk is- uit!
Meike Steenis
Meike Steenis
2023-12-21
Super fijne, sociale personal trainer. Is ook wel in voor een grapje en de sfeer is heel ontspannen. Totaal geen moment schaamte gehad voor wat dan ook. Word in alle mogelijke manieren mee gedacht hoe jij het beste jouw doel kan behalen. Motiveert en stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Ik raad deze personal trainer zeer zeker aan!
Simone van K
Simone van K
2023-12-04
Fijne plek om te sporten met gezellige en deskundige begeleiding van Danny!
Madeleine Castenmiller
Madeleine Castenmiller
2023-11-26
Erg blij met deze sportschool. Goede personal trainer, de lessen zijn op maat gemaakt. Ik ben iedere week weer blij dat ik geweest ben. Het coaching traject werkt ook heel prettig, alles is bespreekbaar! Zo blijft mijn motivatie ook hoog.

Contact:

Ben je benieuwd of PT Gym de sportschool is voor jou?

Stuur een WhatsAppOf laat je gegevens achter en er wordt binnen 24 uur contact opgenomen voor een gratis (vrijblijvende) intake!    PT Gym is gevestigd aan de Leiweg 2 E in Geffen. De locatie is goed bereikbaar vanuit Oss, Heesch en Nuland.