PT Gym: Blogs overzicht


Blogs

PT Gym plaatst blogs voor zijn lezers over interessante en toepasselijke onderwerpen. De blogs gaan over onder andere voeding, afvallen, trainen, slaap- en stressmanagement.

5 oorzaken waarom het zo moeilijk is om (blijvend) af te vallen en wat je eraan kan doen!

95% van de afvalpogingen faalt, dit is een bizar hoog getal. Hoe komt dit?

De theorie achter afvallen is simpel: wanneer je lichaam minder energie binnenkrijgt dan het verbruikt val je af. We meten energie uit voeding en drinken in kilocalorieën (kcal). 1 kcal is de hoeveelheid energie die nodig is om 1 liter water met 1 graad op te warmen.

Klinkt simpel toch? Dat is dus een kwestie van minder eten en meer bewegen. Maar zo simpel als de theorie is, zo moeilijk is het om dit uit te voeren in de praktijk. Dit heeft meerdere oorzaken waarvan dit er 5 zijn:

Lees meer


Recensies:

Gebaseerd op 20 recensies
Mariel van de Ven
Mariel van de Ven
2023-01-25
Fijne, rustige sportschool doordat er alleen personal training en duo personal training wordt gegeven. Plus een bekwame, gezellige personal trainer die goed met je meedenkt.
Manon Vogels
Manon Vogels
2023-01-25
Erg tevreden over het aanbod en de manier van coaching. Danny weet je op een ongedwongen manier dusdanig te motiveren dat je je doelen weet te behalen. In deze luistert Danny heel goed naar wat jou wensen zijn en weet hij met kleine veranderingen een groot verschil te maken in je leefstijl en bepaalde keuzen. In deze is het fijn om met de app te werken. Het maakt je bewuster in je voedingskeuze, maar wel met alle vrijheid. De trainingen zijn ook fijn. Er wordt goed gekeken naar je houding en het uitvoeren van de oefeningen. Danny blijft je goede adviezen geven en weet je ook tijdens de trainingen goed te motiveren en te coachen. Fijn om in een rustige omgeving 1 op 1 of in duo te kunnen trainen!
Mike Van Nuland
Mike Van Nuland
2023-01-24
Nu 5 maanden bij Danny aan het trainen en zichtbaar vooruitgang geboekt. Fijne manier van trainen en voor iedereen aan te raden!
Luuk Van Den Berg
Luuk Van Den Berg
2023-01-23
Super tevreden over deze sportschool, met Danny gekeken naar een realistisch doel op basis van beweging en voeding. Uiteindelijk het doel behaald binnen het termijn wat we voor ogen hadden.
Kirsten Van Dommelen
Kirsten Van Dommelen
2023-01-09
Ik train graag met Danny. Hij is altijd vrolijk en positief. Tellen vind hij soms wat lastig, maar dat kan ik gelukkig ook zelf😉
Meggie Vdw
Meggie Vdw
2022-10-07
Super fijne begeleiding en erg mooie ruimte. Nooit meer een “gewone” sportschool voor mij.
H vd W
H vd W
2022-10-07
Danny weet je te motiveren om met plezier te komen sporten; maar nog belangrijker te blijven sporten. Waar ik eerder uitvluchten zocht als ‘geen tijd of zin’ ga ik nu toch trouw naar de trainingen en heb daarna ook een voldaan gevoel. Door de heldere adviezen en makkelijke App hoef je geen dieet te volgen maar door kleine aanpassingen toch veel afgevallen en heb nu meer inzicht waardoor ik nu ook gezonder eet en meer bewust. Als ik nu tijdens een weekend lekker wil eten of drinken weet ik wat de gevolgen zijn en kies je bewuster. Ook tijdens vakantie kreeg ik duidelijke filmpjes waardoor ik ook daar nog oefeningen kon blijven doen. PT Gym is een echte aanrader, ook als sporten niet in je genen zit!

Contact:

Ben je benieuwd of PT Gym de sportschool is voor jou?

Stuur een WhatsAppOf laat je gegevens achter en er wordt binnen 24 uur contact opgenomen voor een gratis (vrijblijvende) intake!    PT Gym is gevestigd aan de Leiweg 2 E in Geffen. De locatie is goed bereikbaar vanuit Oss, Heesch en Nuland.