PT Gym: Blogs overzicht


Blogs

PT Gym plaatst blogs voor zijn lezers over interessante en toepasselijke onderwerpen. De blogs gaan over onder andere voeding, afvallen, trainen, slaap- en stressmanagement.

5 oorzaken waarom het zo moeilijk is om (blijvend) af te vallen en wat je eraan kan doen!95% van de afvalpogingen faalt, dit is een bizar hoog getal. Hoe komt dit?De theorie achter afvallen is simpel: wanneer je lichaam minder energie binnenkrijgt dan het verbruikt val je af. We meten energie uit voeding en drinken in…

Lees meer


Recensies:

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Meike Steenis
Meike Steenis
2023-12-21
Super fijne, sociale personal trainer. Is ook wel in voor een grapje en de sfeer is heel ontspannen. Totaal geen moment schaamte gehad voor wat dan ook. Word in alle mogelijke manieren mee gedacht hoe jij het beste jouw doel kan behalen. Motiveert en stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Ik raad deze personal trainer zeer zeker aan!
Simone van K
Simone van K
2023-12-04
Fijne plek om te sporten met gezellige en deskundige begeleiding van Danny!
Madeleine Castenmiller
Madeleine Castenmiller
2023-11-26
Erg blij met deze sportschool. Goede personal trainer, de lessen zijn op maat gemaakt. Ik ben iedere week weer blij dat ik geweest ben. Het coaching traject werkt ook heel prettig, alles is bespreekbaar! Zo blijft mijn motivatie ook hoog.
Angelique Van Lokven
Angelique Van Lokven
2023-07-13
Ben nu 4 maanden samen met mijn dochter aan het sporten. Super leuke ervaring om dit samen te doen doormiddelvan de duo training optie. Danny kan je goed motiveren, luisterd goed naar wat jij wil en kan. Goed opbouwende training en goed advies voor je voeding. Een echte aanrader!!
Zoë Van Lokven
Zoë Van Lokven
2023-07-13
Danny is mijn eerste ervaring met een personal trainer en ik ben er super blij bij PT Gym! Ik doe een duotraining samen met mijn moeder en ookal hebben we andere doelen lukt het ons beide om ze te behalen! Ik dacht eigenlijk alleen een paar maanden op te starten, maar ben nu al meer dan 4 maanden bezig en ben nog niet van plan om te stoppen 🙂
Florence van der Dussen
Florence van der Dussen
2023-07-10
Heel professioneel en toch laagdrempelig. Er wordt goed met je mee gedacht en als iets niet fijn voelt wordt er gelijk een alternatief bedacht. Ik voel me hier heel erg op mijn gemak en krijg elke training weer extra motivatie om mijn doelen te behalen. Zeker een aanrader!

Contact:

Ben je benieuwd of PT Gym de sportschool is voor jou?

Stuur een WhatsApp



Of laat je gegevens achter en er wordt binnen 24 uur contact opgenomen voor een gratis (vrijblijvende) intake!



    PT Gym is gevestigd aan de Leiweg 2 E in Geffen. De locatie is goed bereikbaar vanuit Oss, Heesch en Nuland.