PT Gym: lege pagina


Blogs

PT Gym post blogs voor zijn lezers over interessante en toepasselijke onderwerpen. De blogs gaan over onder andere voeding, trainen, slaap- en stressmanagement.


Recensies:

Uitstekend
Gebaseerd op 35 recensies
Florence van der Dussen
Florence van der Dussen
2023-07-10
Heel professioneel en toch laagdrempelig. Er wordt goed met je mee gedacht en als iets niet fijn voelt wordt er gelijk een alternatief bedacht. Ik voel me hier heel erg op mijn gemak en krijg elke training weer extra motivatie om mijn doelen te behalen. Zeker een aanrader!
Edwin
Edwin
2023-07-07
Aanrader voor iedereen!
Brigitte de wit
Brigitte de wit
2023-07-05
Fijne sportschool waar goed op je houding en beweging gelet word. Danny coached op een positieve manier zodat je toch net een beetje extra doet. Ook denkt hij mee over voeding in de app, kijkt mee wat het beste bij jouw persoonlijk past.
Esmée van Kampen
Esmée van Kampen
2023-06-09
De afgelopen maanden heb ik samen met mijn vriend personal training gekregen van Danny. Danny is ontzettend meedenkend en kijkt op basis van je persoonlijke leerdoelen, uitdagingen en interesses hoe hij het beste zijn trainingen kan inrichten om het passend te laten zijn. Ook denkt hij graag mee hoe je je voeding aan kunt passen om je doelen te bereiken. Danny is enthousiast en er is veel ruimte voor humor en een goed gesprek. Super tevreden en aan te bevelen!!
Thom
Thom
2023-05-09
De afgelopen 7 maanden erg goed begeleid door Danny. Samen gekeken naar het doel en dit ruim behaald. Fijne manier van trainen, communicatie en uitleg. Super tevreden!!!
Grace Van Lith
Grace Van Lith
2023-04-19
Sporten bij PT GYM is stimulerend en motiverend. Danny is deskundig en vooral enthousiast. Haalt het beste in je naar boven. 👍

Contact:

Ben je benieuwd of PT Gym de sportschool is voor jou?

Stuur een WhatsAppOf laat je gegevens achter en er wordt binnen 24 uur contact opgenomen voor een gratis (vrijblijvende) intake!    PT Gym is gevestigd aan de Leiweg 2 E in Geffen. De locatie is goed bereikbaar vanuit Oss, Heesch en Nuland.