PT Gym: lege pagina


Blogs

PT Gym post blogs voor zijn lezers over interessante en toepasselijke onderwerpen. De blogs gaan over onder andere voeding, trainen, slaap- en stressmanagement.


Recensies:

Gebaseerd op 12 recensies.
Meggie Vdw
Meggie Vdw
2022-10-07
Super fijne begeleiding en erg mooie ruimte. Nooit meer een “gewone” sportschool voor mij.
H vd W
H vd W
2022-10-07
Danny weet je te motiveren om met plezier te komen sporten; maar nog belangrijker te blijven sporten. Waar ik eerder uitvluchten zocht als ‘geen tijd of zin’ ga ik nu toch trouw naar de trainingen en heb daarna ook een voldaan gevoel. Door de heldere adviezen en makkelijke App hoef je geen dieet te volgen maar door kleine aanpassingen toch veel afgevallen en heb nu meer inzicht waardoor ik nu ook gezonder eet en meer bewust. Als ik nu tijdens een weekend lekker wil eten of drinken weet ik wat de gevolgen zijn en kies je bewuster. Ook tijdens vakantie kreeg ik duidelijke filmpjes waardoor ik ook daar nog oefeningen kon blijven doen. PT Gym is een echte aanrader, ook als sporten niet in je genen zit!
Jan Dop
Jan Dop
2022-09-30
In juli begonnen met wekelijkse trainingen bij Danny. Professionele aanpak, enthousiast en motiverend. Een aanrader voor iedereen op elk niveau!!
Wim Muller
Wim Muller
2022-09-12
Ik train sinds de opening 3 maanden geleden bij PT Gym. Een fijne sportschool met professionele fitness toestellen en mooie aankleding. Je kunt hier in alle rust werken aan je doel. De coach beschikt over veel kennis op het gebied van trainen en voeding. Een keertje een mindere week gehad? Door de coaching krijg je weer een positieve vibe en pak je de draad weer meteen op.
Frank van Engelen
Frank van Engelen
2022-07-11
Als je op zoek bent naar een personal trainer die echt oog voor jou heeft met waar je nu staat en waar je naar toe wilt, dan is Danny wel de partij. Goed plan maken, ondersteuning met voeding en uitgebalanceerde oefeningen om je doel te realiseren. Geen massaal gebeuren, aandacht voor de klant, zoals het hoort!
Martin Hoekstra
Martin Hoekstra
2022-06-29
Dannny was onze PT voor een aantal jaren in Utrecht voor dat hij voor zichzelf begon. Ik kan hem aanraden op zowel professioneel niveau als sociaal. Hij weet waar hij het over heeft. Zowel training als voeding.
Simone Jager
Simone Jager
2022-06-20
Danny is een fijne trainer, hij luistert goed naar je. De trainingen zijn goed afgestemd op wat je nodig hebt, dat geeft resultaat, je wordt er sterker van. Daarnaast is hij een prettig mens.
Gabor
Gabor
2022-06-17
Ruim 4 jaar train ik nu met Danny als PT. Goed samengestelde trainingen, goede opbouw. Om de zoveel weken wijzigt hij de set. Danny let altijd op de techniek en kan makkelijk schakelen bij het zoeken naar een alternatieve oefening en bovendien probeert hij altijd het maximale uit mij te halen. Daarnaast is Danny gewoon een fijn persoon waarmee het ook heel gezellig is tussen de oefeningen door. Ook belangrijk.
Miriam B
Miriam B
2022-06-13
Ik train al jaren met veel plezier met Danny. Door zijn professionele aanpak ben ik veel sterker geworden. Hij luistert goed naar je wensen en doelen en zorgt voor afwisseling in de trainingen. Tussendoor ook erg leuke gesprekken en na afloop ga ik altijd met positieve energie weer naar huis.
Ellen Minck-Hoekstra
Ellen Minck-Hoekstra
2022-06-08
Train al vele jaren met heel veel plezier met Danny. De trainingen zijn afwisselend en dankzij de gezellige gesprekken tussendoor ook ontzettend leuk. Kan trainen bij Danny iedereen enorm aanraden!

Contact:

Ben je benieuwd of PT Gym de sportschool is voor jou?

Stuur een WhatsAppOf laat je gegevens achter en er wordt binnen 24 uur contact opgenomen voor een gratis (vrijblijvende) intake!


    PT Gym is gevestigd aan de Leiweg 2 E in Geffen. De locatie is goed bereikbaar vanuit Oss, Heesch en Nuland.